Wie ben ik?

                                                                                                                                  Joyce Thadjana Dokter

Ik groeide op als jongste in een gezin met 3 kinderen. Als het enige meisje in het gezin viel dat niet altijd mee. Vooral omdat mijn broers een stuk ouder waren. Het huwelijk van mijn ouders was niet erg harmonieus en mijn moeder zocht haar heil in een nogal sektarische  geloofsgemeenschap. Het heeft mij dan ook veel energie gekost om daarvan los te komen. Het was voor mij wel de reden om van jongs af aan bezig te zijn met zingeving en zelfontwikkeling. Uiteindelijk ervaar ik mezelf als een stabiel en krachtig mens met een rotsvast vertrouwen in het leven. Ik geloof in de mens en heb de overtuiging dat we spirituele wezens zijn in een menselijke ervaring hier op aarde.

Jarenlang werkte ik als verpleegkundige in allerlei hoeken van de gezondheidszorg. 

In 2008 ben ik begonnen als Energetisch Therapeut en heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Mijn missie is om mensen te helpen bij het vinden van hun eigen power en zelfhelend vermogen.

Eigen verantwoordelijkheid, balans en openstaan voor wat `'anders' is, zijn belangrijke waarden in mijn leven.

Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen. En oma van 3 prachtige kleinkinderen.

Verder voel ik me enorm blij in de natuur en ben ik gek op lezen en muziek. Ook kan ik intens genieten van goed gezelschap met gelijkgestemde zielen. 

 

Mijn opleiding voor Regressie en Reïncarnatie therapeut heb ik gedaan bij de 'School voor Regressie en Reïncarnatie Therapie'.

Ook heb ik recent een verdiepingsjaar gevolgd bij Maarten Oversier waar de nadruk vooral lag op voorouderheling, numerologie, en het medicijnwiel.  

 

Ik ben actief lid van de NVRT, Nederlandse Vereniging van Regressie Therapeuten.